Біобезпека господарств

Заходи профілактики захворювань.

Items filtered by date: червня 2018 — Свинарство - цікавий блог

Питання гормональної регуляції відтворної функції у свиноматок надзвичайно важливе. По перше, залежно від того, які ми виберемо для цієї місії препарати, можемо впливати на гіпоталамо-гіпофізарно-яєчниково-маткову систему регуляції відтворної функції чи безпосередньо на самі яєчники. 

Уявіть собі, що Ви використовуєте гормональні препарати для стимуляції статевої циклічності у свиноматок (ГСЖК або естрогени). При цьому переслідувати мету провокування охоти, однак за провокування овуляції чомусь мова не йде. Тобто, отримуємо свиноматку в охоті в якої овуляція може наступати в абсолютно невизначений час. Оскільки препарат який застосовували впливає безпосередньо на сам яєчник – стимулює ріст фолікулів, однак при цьому не задіює гіпоталамус та гіпофіз.

Не забувайте, що кількість самок, які приходять в охоту за використання препаратів, що містить ГСЖК або СЖК надзвичайно висока, але це не має жодного відношення до овуляції. Тому, дуже часто за неправильного використання гормональних препаратів у свиноматок можуть утворюватися і фолікулярні кісти.

Будь-які гормональні препарати можуть впливати лише на

Категорія: Відтворення

Наші партнери

Компанія Tekro

Пошук на сайті

Дезінфекція

Розрахуй правильно концентрацію дезінфікуючого розчину

Контакти

Телефон блогу 1Тел. : +38 044 290 29 30

Телефон блогу 2Факс: +38 044 290 29 38

Пошта блогу/електронна адресаE-mail: pig@tekro.ua

Карта проїзду

04071, м. Київ, Україна, вул. Спаська, 5, оф. 60

Зворотній зв'язок